Spring til indhold
Menu

Case

Robuste depotrum i Brøndby

55 depotrum med Umbragrå stålvægge.

I midten af Brøndby, hvor byen møder naturen, ligger et nyt boligprojekt med rækkehuse, der kombinerer moderne arkitektur med funktionalitet og æstetik.

Her har Ejendomsselskabet Kirkebjerg Søpark skabt “Søbredden” tæt på Mudilles Sø, et harmonisk og bæredygtigt miljø for beboere, hvor der tilbydes praktiske løsninger, som gør hverdagen lettere og mere komfortabel.
Der er skabt en række meningsfulde fællesfaciliteter, såsom det åbne værksted, fælleskontor, gæsteværelser, vaskeri og sågar et orangeri på taget, der bruges til beboerlokale.

De knap 50.000 kvadratmeter byder på i 452 lejeboliger og 40 rækkehuse.

Ekstra plads til opbevaring

Som en del af dette projekt, har vi leveret og monteret 55 depotrum, designet til at rumme alt fra cykler og barnevogne til vinterdæk og haveredskaber.
Depotrummet er fremstillet af pladevægge i stål, lakeret i den elegante Umbragrå (RAL 7022), en dyb grå nuance der giver et tidløst udseende.
De kraftige stålvægge er robuste og sikre til opbevaring af beboernes ejendele. Højden i rummene er på hele 2,25 meter, så der også er plads til selv de længste genstande.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe med dit projekt. 

Sikre og moderne depot og pulterrum

Dit pulterrum og depot fortjener en holdbar løsning.
Find din løsning her:
Rosss Pallereoler hos Lindab

Kontakt os i dag og kom i gang med dit projekt i morgen

0
    Din Kurv
    Din kurv er tomRetur til shoppen